Skip to main content

Onze modeldocumenten helpen je op weg

Met onze actuele, blanco modeldocumenten bespaar je heel wat tijd. Je kan er onmiddellijk gebruik van maken en ze zijn toepasbaar in vele situaties. We updaten onze modeldocumenten op regelmatige basis. Zo ben je zeker dat je overeenkomsten aan de wettelijke bepalingen voldoen. De documenten werden herleid naar de essentie waarin de belangrijkste bepalingen zijn opgenomen.

Arbeidsovereenkomsten

Onbepaalde duur
Deeltijds
Onbepaalde duur
Voltijds
Bepaalde duur
Deeltijds
Bepaalde duur
Voltijds
Student
Deeltijds
Student
Voltijds

Algemeen

Verklaring gezinslasten
Verklaring fiscaal voluntariaat
Verklaring op eer woon-werkverplaatsing
Verklaring student
Afwijkingsdocument
Bekendmaking werkroosters

Staat het gewenste document er niet bij?

Neem dan zeker contact op met je dossierbeheerder. Wil je documenten op maat, bijzondere clausules of uitgebreide modeldocumenten? Ook dat kan! We hebben een team van ervaren juristen in huis die je graag verder helpen.

De kleine lettertjes

Je bent verantwoordelijk voor iedere aanpassing of wijziging van de inhoud aan het document alsook voor het concrete gebruik ervan. Prato (Prato NV en Prato VZW) kan in geen enkel geval verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor het gebruik van deze modeldocumenten. We zullen het nodige doen om de documenten in overeenstemming te houden met de huidige wetgeving. Hierdoor kan de inhoud van deze documenten op ieder moment wijzigen. De inhoud van dit document mag niet aan derden overgemaakt worden tegen betaling. Prato blijft exclusief eigenaar van alle rechten wat betreft de inhoud van het document.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.