vacature

Software Tester

By 14 juni 2019 No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission.Wij bouwen met onze teams de modernste, efficiënste en snelste loonmotor van de Belgische Markt. 
Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.  
We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via Kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren.Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Hoe wij er naar kijken is alvast dat je nauw wordt betrokken bij de functionele analyse zodat je een heel goed beeld krijgt van de wensen van de klant. 

Jouw uitdaging bestaat erin om alle mogelijke testscenario's in kaart te brengen om er voor te zorgen dat de ontwikkelde systemen optimaal blijven functioneren. Vervolgens voer je de nodige testen uit en koppel je de resultaten terug. Na het testen houdt je job nog niet op. In geval van een release zorg je voor de nodige documentatie en toelichting aan onze trainer en de helpdesk. Naast de maandelijkse releases speel je ook een belangrijke rol bij de bugfixes. Je weet je als geen ander te verplaatsen in het hoofd van de gebruiker. Je vindt het daarom ook nuttig om af en toe een handje toe te steken bij de helpdesk om je voeling met de gebruiker te behouden. 

In deze rol moet je durven graven. Je gelooft maar wat ze je zeggen, als je het ook daadwerkelijk zelf hebt getest. Je bent een spilfiguur in de organisatie waarbij je contacten hebt over de verschillende teams heen en de wensen van de klant goed in het achterhoofd houdt. Agile werken heeft geen geheimen voor jou. Je grijpt kansen als ze zich voordoen en bent niet bang voor een uitdaging. Aangezien je onze tweede dedicated software tester bent kan je nog veel eigen invulling geven aan je rol. 

Geen lijstje van kwalificaties

Zin om er in te vliegen? Dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan. 

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hiervoor geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bonding in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist. Stuur ons dan gewoon een link naar je profiel. En als je ons nog graag andere dingen deelt over jezelf waaruit jouw persoonlijkheid blijkt zoals een leuk filmpje van jezelf, … zien we dat graag tegemoet. Alles mag, niets moet. 

We kijken alvast uit naar je bericht.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!

Drop a line: eefje.noppen@prato.be

 

Solliciteer nu

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.