vacature

Payroll Dossierbeheerder

By 14 juni 2019 No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission.Prato maakt deel uit van HR Tech Valley dat de ambitie heeft om via technologische oplossingen ervoor te zorgen dat HR tijd heeft voor wat echt belangrijk is: aandacht voor mensen!Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.  We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via Kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren.Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Jij staat er mee borg voor dat onze klanten zich kunnen bezighouden met hun corebusiness. Want jij bent de specialist die onze klanten ontzorgt in hun loonadministratie. Jij staat voor hen klaar met pro-actief advies bij administratieve, loontechnische en juridische topics. Je kan hiervoor terugvallen op je parate kennis van de sociale wetgeving. En als je het even niet meer weet, kan je terugvallen op onze eigen interne juridische dienst.

Moeten we hier nog meer uitleg bij geven, want jij weet toch wat er allemaal komt kijken bij een correcte loonadministratie en alle verplichtingen die hieraan verbonden zijn naar de overheid toe (RSZ, bedrijfsvoorheffing, …)? 

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je er zin in, dan ben je 'in the game'. Laat ons weten wie je bent en wat je kan. Vergeet de traditionele motivatiebrief. Vertel ons hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bonding in 1 of 2 paragrafen. Je moet ons zelfs geen Cv sturen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, stuur ons dan gewoon een link naar je profiel of andere zaken waaruit je expertise blijkt zoals blogs, filmpjes, … 

We kijken alvast uit naar je bericht!

Wat krijg je in return voor je inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!

Drop a line: eefje.noppen@prato.be

 

Solliciteer nu

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.