Interim

De one stop shop voor jouw interimkantoor

Wat voor interimkantoor je ook hebt, bij Prato ben je aan het juiste adres. Wij combineren de zin voor innovatie en de kracht van onze software met onze passie voor mensen om jouw interimkantoor op wieltjes te laten lopen.

Heb je een interimkantoor en ben je klant bij ons, dan hoef je nergens anders meer naartoe. Jij doet waar je goed in bent: rekruteren en matchen van mensen. Wij regelen de rest.

Onze mogelijkheden
Software

PratoFlex

PratoFlex is dé veelzijdige en gebruiksvriendelijke software voor alle soorten en maten interimkantoren. Het programma is standaard al heel krachtig en makkelijk modulair uit te breiden met extra opties. PratoFlex groeit met je bedrijf mee en beperkt je administratie tot het absolute minimum. Het beheer van je kandidaat- en klantgegevens is met onze software in goede handen.

Software

Prato Analytics


Onze rapporteringssoftware zorgt ervoor dat je op een eenvoudige manier je bedrijfsvoering kunt sturen. Analytics bestaat uit 3 modules: operationele rapportering over PratoFlex, financiële rapportering (koppeling met je boekhouding) en HR-rapportering. Alle data worden bij elkaar gebracht op een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk dashboard. Meten is weten!

Jij rekruteert en match mensen. Wij regelen de rest.

Loonsecretariaat

Minder papierwerk en meer tijd voor je consulenten, je uitzendkrachten en je klanten? Voor interimkantoren fungeren we als volwaardig loonsecretariaat en verzorgen we de payroll. We leveren advies en diensten op het niveau van je organisatie, met de focus op het persoonlijke. Wij verlichten je administratieve last of nemen zelfs de complete personeelsadministratie van je over. Dankzij onze software PratoFlex zijn verloning en facturatie naadloos geïntegreerd.

Juridische- en administratieve afdeling

Heb je specifieke vragen, dan kan jouw dossierbeheerder altijd terugvallen op de kennis en expertise van onze juridische afdeling en onze administratieve afdeling. Dankzij deze afdelingen voldoe jij altijd aan de wet- en regelgeving, ben je altijd op de hoogte van sociaal juridische ontwikkelingen en heb je zo weinig mogelijk papierwerk.

Vanaf de start groeien we met je mee

Als je voor het eerst consulenten en ander personeel in dienst neemt, helpen we je vanaf de opstart van je interimkantoor. Wij kunnen je adviseren bij alle aspecten van je bedrijfsvoering, maar jij bepaalt waarbij je onze ondersteuning nodig hebt. We groeien met je mee.

Klaar voor de start?

Kies vandaag nog voor onze oplossingen.

Contacteer ons