vacature

Helpdesk Support 1st Line

By 26 maart 2019 No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission
Prato maakt deel uit van HR Tech Valley dat de ambitie heeft om via technologische oplossingen ervoor te zorgen dat HR tijd heeft voor wat echt belangrijk is: aandacht voor mensen!
Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.
Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Ben je op zoek naar een omgeving waar je je klantgerichte talenten ten volle kan inzetten? Waar je je ondernemerschap mag tonen? Waar je je ervaring vanuit de uitzendsector kan inzetten in een heel nieuwe uitdaging? Wat denk je dan van volgende jobinhoud:

Je bent het aanspreekpunt (zowel in het Nederlands als in het Frans) voor al onze klanten, voornamelijk actief in de uitzendsector, die vragen hebben over onze HR applicaties. De vragen worden via een ticketsysteem geregistreerd, waarnaast de klant je vaak ook nog telefonisch contacteert. Het gaat dan vooral om functionele vragen rond het gebruik van de applicaties zoals hoe men een contract moet opmaken, welke zaken je moet instellen om de verloning correct te laten verlopen, wat er achter bepaalde menu’s schuilt, … Je analyseert iedere vraag met zorg waarbij je nagaat of je ze zelf kan oplossen of je de vraag dient door te sluizen. Betreft het een meer technische vraag, dan kan je terugvallen op je collega’s met technische expertise. Daarnaast voer je ook standaardprocedures uit en verzorg je een aantal maandelijkse rapporten.

Je weet dat er in een dergelijke omgeving veel op je af komt, maar dat vind je niet erg. Want die afwisseling aan vragen en veelheid aan uitdagingen heb jij net nodig om je goed te voelen. Tegelijk wil jij de dingen gewoon graag goed doen en werk je nauwkeurig en zorg je dat je administratie in orde is.

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je er zin in, dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist. Stuur ons dan gewoon een link naar je profiel. En als je ons nog graag andere dingen deelt over jezelf waaruit jouw persoonlijkheid blijkt zoals een leuk filmpje van jezelf, … zien we dat graag tegemoet. Alles mag, niets moet.

We kijken alvast uit naar je bericht. Je mag van ons snel antwoord verwachten als je solliciteert.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Uiteraard een correct loon met tal van extra-legale voordelen (maaltijdcheques, gratis groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werktijden, …).

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!

 

Solliciteer nu