vacature

Payroll Dossierbeheerder Dienstencheques

Door 15 maart 2019 No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a missionPrato is een groeiende en dynamische onderneming met een 120-tal gemotiveerder collega'sWe ontwikkelen gebruiksvriendelijke HR-software en ondersteunen klanten bij hun loon- en personeelsadministratieWe werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeftWe maken deel uit van geneHRations, een netwerk van ondernemers dat de ambitie heeft om via technologische oplossingen ervoor te zorgen dat HR tijd heeft voor wat echt belangrijk is: aandacht voor mensen!Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Je zet je schouders onder de verdere uitbouw van ons Payroll Home team, zij ontzorgen dienstenchequebedrijven  bij de loonadministratie van hun huishoudhulpen. Je hebt je eerste stappen in payroll achter de rug en kijkt ernaar uit om je te specialiseren. Je krijgt de kans om je te verdiepen in PC 322 en klanten met pro-actief advies te ondersteunen bij administratieve, loontechnische en juridische topics. Je kan hiervoor terugvallen op je parate kennis van de sociale wetgeving. En als je het even niet meer weet, kan je terugvallen op onze eigen interne juridische dienst.

Moeten we hier nog meer uitleg bij geven, want jij weet toch wat er allemaal komt kijken bij een correcte loonadministratie en alle verplichtingen die hieraan verbonden zijn naar de overheid toe (RSZ, bedrijfsvoorheffing, …)?

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je goesting om te werken aan de uitbouw van dit team? Laat ons dan weten wie je bent en wat je kan. Vergeet de traditionele motivatiebrief. Vertel ons hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Je moet ons zelfs geen CV sturen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, stuur ons dan gewoon een link naar je profiel of andere zaken waaruit je expertise blijkt zoals blogs, filmpjes, …

 

Wat krijg je in return voor je inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!

 

Solliciteer nu